Nieuwspagina

TIEL Afslanken met resultaat; effectief en in een prettige omgeving. Dat is al ruim tien jaar mogelijk bij Zlim Tiel. Ook volledige lichaams- en gezichtsbehandelingen in een vernieuwde salon én wegens succes is daar nu een extra inpandige salon bijgekomen.

Om precies te zijn: 13 jaar zit de zaak van de huidige eigenaresse Barbara Germans (36) al in de Tielse Tolhuisstraat. De nette praktijk is inmiddels een begrip op het gebied van afslanken, gezondheid en schoonheid. Barbara nam de zaak tien jaar geleden over. Daarvoor was ze er drie jaar werkzaam als studiomedewerkster. Ze zag haar kans schoon toen de eigenaresse besloot een andere kant op te gaan. Barbara was al schoonheidsspecialiste en startte na de overname een opleiding Gewichtsconsulente om vooral op het gebied van voeding haar klanten nog beter te kunnen adviseren.

ZLIM-CONCEPT Het resultaat mag er zijn: een breed aanbod onder één dak, met verschillende mogelijkheden op het gebied van afslanken, figuurcorrectie, lichaams- en gezichtsbehandelingen. De behandelruimtes ogen mooi en ruim, en zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van producten en faciliteiten.

Er is een grote open ruimte die is ingericht met warmte- en ozoncabines, er zijn twee behandelruimtes, een aparte ruimte waar voedings- en coachingsgesprekken worden gegeven, een infraroodsauna en het pand is voorzien van douches. Alles om de klant een relaxte, persoonlijke en efficiënte behandeling te kunnen geven. Het Zlim-concept is speciaal gericht op afslanken en figuurcorrectie door middel van doelgerichte oefeningen in warmtecabines, ozontherapie en voedingsadvies.

PERSOONLIJK ,,Het concept staat voor persoonlijke begeleiding van en aandacht voor de klant en een breed aanbod waarin we afslanken, beauty en lifestyle kunnen combineren. Dat is waar ik ook persoonlijk voor sta'', aldus Barbara. ,,Voor iedereen hebben we een effectieve behandeling op maat. Zo beschikken we ook over diverse apparatuur en behandelingen voor figuurcorrectie, zoals cavitatie, het verbranden van vetcellen door middel van geluidstrillingen. De ballancer 606 werkt metaangename massagegolven op maat voor drainage, vetverbranding, anti-cellulite en ontgifting. Populair is ook deuniversal contour wrap, een ontgiftende bodywrap met direct centimeterverlies als resultaat. De persoonlijke begeleiding in een ontspannende omgeving maakt het verschil, om nog niet te spreken over het doelgerichte resultaat.''

MOGELIJKHEDEN ,,We hebben verschillende kuren, gericht op verschillende doelen en probleemzones. In een gratis en vrijblijvende figuuranalyse bekijken we welke optie het beste bij de klant past. Ook geven we dan uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.'' Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een gedeelte. Zlim Tiel kent brede openingstijden, ook in de avond, steeds op afspraak. Kijk ook op de Facebook- en Instagrampagina voor het laatste nieuws.

Zlim Tiel, Tolhuisstraat 39 4001 LN Tiel, tel. 06-15391200, www.zlimtiel.nl, tiel@zlim.nl.